Om Oss

Vårt oppdrag

Vi streber etter å bli markedsleder innen bolig- eller byggtjenester i Norge. Vi er ikke redde for komplekse utfordringer og oppgaver da det er akkurat dette området vi ser utvikle seg og utvide. Vi tilbyr individuelle tekniske løsninger for hver kunde og implementerer dem ved hjelp av det mest moderne utstyret og den nyeste teknologien. Vårt unike salgsargument er effektivitet i alt vi gjør. Dette er nøkkelaspektet som gir oss omdømmet til en pålitelig partner og underleverandør.

Lavdim Babaj – CEO Xo Entreprenør AS

Hos Xo Entreprenor AS tror vi på våre medarbeidere og deres potensial til å være med på å bygge fremtiden. Vi er overbevist om at vår fortsatte suksess er avhengig av de varierte ferdighetene, erfaringene og bakgrunnen som våre ansatte tar med seg i sitt daglige arbeid.

Vårt internasjonale forretningsmiljø tilbyr ulike muligheter for våre medarbeidere til å utvikle og utvide karriereambisjonene sine.

Hvorfor oss?

Kvalitet

Xo Entreprenor AS har fokus på kvalitet i alt. Vår lange historie med arbeid og omdømme er det beste beviset på dette. Alle våre spesialister er fagfolk på høyt nivå med de riktige sertifikatene.

Vi streber etter kontinuerlig forbedring, innføring av konstruksjonsprinsipper, for å oppnå utmerket effektivitet og for å gi våre kunder høy kvalitetssikring.

Kontakt oss nå!

Takk for meldingen. Den er sendt.
Det oppsto en feil ved forsøk på å sende meldingen. Prøv igjen senere.